Jäljellä

48

etuseteleitä

-114

DAYS

4

HOURS

53

MINUTES

 • Relax Zone – kehon ja mielen rentoutus - Koulutettu hieroja Jaana Karasjoki
  • Etu voimassa 11.04.2017 - 31.07.2017
  • 72 katsonut

  Tarjous uusille asiakkaille, 60 min. klassinen hieronta - 30 %
  1 etu/asiakas


  Linkki ajanvaraukseen: http://www.relaxzone.fi
  Mainitse varatessa etusetelin koodi.

  Yrityksestä : Relax Zone
  • Koulutettu hieroja Jaana Karasjoki

   Relax Zone tarjoaa erilaisen hoitokokemuksen rauhallisissa ja rentouttavissa tiloissa. Anna itsellesi hetki omaa aikaa kiireen keskellä. Olet tervetullut jo hyvissä ajoin ennen varatun ajan alkamista tiloihimme nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta tee- tai kahvikupin äärellä. Rentoutustila on käytössäsi myös hoidon päätyttyä.

   Olen erikoistunut pään ja niskan alueiden oireiden hoitoon. Jatkuva kiire, stressi ja päänsärky helpottuvat ihanan rentouttavan päähieronnan aikana. Rauhallinen tunnelma ja kiireettömyys saavat mielen rauhoittumaan.

   Purentalihashieronta on paljon muutakin kuin pelkkää purentalihasten hierontaa. Hoito edistää pään alueen verenkiertoa, rentouttaa sekä helpottaa lihas- ja päänsärkyä. Mikäli kärsit jännitysniskasta, tämä on sopiva hoito myös Sinulle.

   Klassinen hieronta tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Välillä keho ja kipeytyneet lihakset kaipaavat kireyden poistoa voimakkaampien, lihaskudosta muokkaavien liikkeiden muodossa. Toisinaan jännittyneet lihakset ja mieli tarvitsevat rauhallisempaa ja rentouttavampaa käsittelyä. Sinä teet valinnan. Tärkeintä on, että voit rentoutua ja nauttia hoidosta.

   Tervetuloa rentoutumaan, valitaan Sinulle juuri tähän hetkeen sopiva hoito.

   Yrityksen osoite: - Rautakiskonkuja 4A30, Espoo

   Puhelinnumero:- 0403236238

   www-osoite:- http://relaxzone.fi

   Sähköposti:- jaana.karasjoki@relaxzone.fi