Relax Zone  


Relax Zone – Koulutettu hieroja Jaana Karasjoki

Lue yrittäjän tarina

Olen toiminut aiemmin pitkään elintarvikealalla asiantuntija- ja johtotehtävissä. Jäätyäni työttömäksi muutama vuosi sitten totesin, että nyt on oikea hetki tavoitella jo pitkään hautunutta ajatusta uudelleenkouluttautumisesta. Ihmisten hyvinvointiin liittyvät asiat olivat kiinnostaneet itseäni jo pitkään ja erilaiset hieronnat sekä kehonhuoltotunnit olivat tuoneet omaan elämääni rentoutta. Tuolloin tarjolla oli sopivasti hierojan koulutus, johon sisältyi kuntoutumisen tukemisen oppijakso. Valmistuttuani tammikuussa 2015 koulutetuksi hierojaksi, perustin saman tien oman yrityksen ja toimin reilun 1,5 vuoden ajan Flamingo Day Spa’ssa yrittäjä-hierojana. Omat toimitilat olivat kuitenkin alusta asti mielessä ja sellaiset löytyivätkin kesän 2016 lopulla Leppävaarasta.


Haluan tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaisen ja rauhallisen rentoutuskokemuksen, jossa ei ole kiireen tuntua. Omissa liiketiloissani olen pyrkinyt luomaan rauhallisen tunnelman, jossa mielikin rentoutuu. Asiakkailla on mahdollisuus tulla rentoutustilaan jo hyvissä ajoin ennen hoitoa tai jäädä hoidon päätteeksi nauttimaan vaikka teetä tai kahvia.

Yhä useampi kärsii niska-hartiaseudun ja pään alueen kiputiloista. Tämän vuoksi olen opiskellut erityisesti ko.alueen hoitotekniikoita. Esim. narskuttelun tai purentavirheiden aiheuttamat lihaskireydet helpottuvat purentalihashieronnalla. Rentouttava päähieronta taas helpottaa kireyden tunnetta pään ja niskan alueella. Klassisen hieronnan keinoin kireät lihakset saadaan pehmenemään ja sitä kautta myös aineenvaihdunta paranee sekä verenkierto vilkastuu. Kun keho on rento, niin mielikin on rennompi.